top of page

Winkeliervereniging of ondernemersvereniging?Veel mensen denken bij een ondernemersvereniging vaak dat dit een clubje winkeliers is en dat er ook alleen maar dingen in het centrum georganiseerd worden. Dat is maar voor een klein deel waar, want onze ondernemersvereniging doet nog veel meer en voor alle ondernemers!


Het bestuur van de ondernemersvereniging treedt bijvoorbeeld op als belangenbehartiger voor alle ondernemers in de gemeente bijvoorbeeld richting overheden. En de vereniging geeft ondernemers een platform (www.koopingestel.nl en www.ovsmg.nl ).


Daarnaast worden er activiteiten voor alle ondernemers of specifieke groepen ondernemers georganiseerd en uitgevoerd. Om dit optimaal te laten werken, zijn er een aantal commissies opgericht die ieder een deel van de leden vertegenwoordigen. De volgende commissies zijn er momenteel al:

  • MKB-Commissie

  • Horeca-Commissie

  • Winkeliers-Commissie

  • Marketing-Commissie


We zouden nog graag meer commissies zien. We denken bijvoorbeeld aan een Gezondheid-Commissie of een ZZP-Commissie. Mocht je meer willen weten of hieraan bij willen dragen, stuur dan een mailtje naar secretariaat@ovsmg.nl .


55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page