top of page

Plannen centrummanagement krijgen vorm

De ondernemersverenigingen staan erachter, vastgoed eigenaren in de winkelharten zijn positief. Natuurlijk zijn er ook veel vragen en heeft nog niet iedereen hetzelfde beeld erbij. Wat is de bijdrage van een ondernemer en wat kan hij hiervan terugverwachten. Na een persoonlijke uitleg is men over het algemeen erg positief over het nieuw op te zetten ondernemersfonds; een fonds door en voor ondernemers. Hierin doet iedereen mee en wordt de organisatiegraad verhoogt. De ondernemers krijgen meer slagkracht en samen wordt er gewerkt aan een levendig centrum waar we allemaal van profiteren. We kunnen ook vermelden dat het college inmiddels heeft besloten dat ze de komende jaren een bijdrage gaan doen in het ondernemersfonds.Het centrum van Sint-Michielsgestel is een minder duidelijk afgebakend gebied en dus ook club van ondernemers. Daarom is er een stuurgroep samengesteld die helpt om een goede afweging te maken. In gesprekken met ondernemers in de aanloopstraten, de kernen van Den Dungen, Gemonde en Berlicum en ook de ondernemersvereniging wordt het steeds helderder hoe we alle belangen mee kunnen nemen in de nieuwe organisatie. Het toekomstige ondernemersfonds krijgt steeds meer vorm en de betrokkenen zitten aardig op een lijn.


De volgende stap is dat de raad nu de verordening gaat vaststellen, in haar vergadering van juni. De kwartiermaker, Ralf Immens: “We hebben met heel veel ondernemers en andere betrokkenen gesproken, maar we kennen ze natuurlijk ook niet allemaal”. Toch willen we iedereen de kans geven vragen, opmerkingen en suggesties te delen.


Ondernemers en anderen die zich bij het centrummanagement betrokken voelen of er meer over willen weten, zijn dan ook van harte uitgenodigd om een mailtje te sturen of belletje te plegen met Ralf Immens.

ralf@ralfimmens.nl | 06 4150 4158

116 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page