top of page

Claudia Vlaminckx van Kapsalon XL stelt zich voor

Binnen de Ondernemersvereniging gaat er een stokje rond. Ondernemers geven deze aan elkaar door om elkaar beter te leren kennen. Het stokje gaat door. Deze editie heb ik het stokje overgenomen van Ralf Immens. Waarvoor dank.

Ik ben Claudia Vlaminckx, geboren en getogen Dungenaar. En sinds 2011 eigenaresse van Kapsalon XL aan het Maaskantje in Den Dungen.Als jong meisje wist ik het al, ik word kapster! Na de middelbare school ging ik dan ook naar de kappersopleiding. Al vrij snel na mijn kappersopleiding kreeg ik de kans om het pand aan het Maaskantje te huren om daar mijn eigen kapsalon te starten. Een uitdaging die ik met beide handen heb aangegrepen.

November 2011 opende ik dan ook op 21-jarige leeftijd mijn eigen zaak.

Een kapsalon gewoon zoals ik zelf ben, doe maar normaal en lekker hard werken.

Ik hou van de dagelijkse werkzaamheden in de salon, knippen, kleuren, mensen adviseren het beste uit hun haar te halen, etc. Maar een echte passie heb ik voor opsteken en bruidsstyling. Een deel mogen uitmaken van iemands mooiste dag is toch wel heel bijzonder.

Tevens ben ik al enige tijd haar- en hoofdhuid specialist, dat betekent dat ik regelmatig trainingen volg speciaal gericht op het herkennen en behandelen van verschillende soorten haar- en hoofdhuid aandoeningen. Daaronder valt bijvoorbeeld extreme haaruitval, vette hoofdhuid, psoriasis etc.

Inmiddels bestaat mijn zaak 11 jaar, werk ik samen met mijn collega en een stagiaire.

Privé ben ik getrouwd en mama van 2 nog kleine kindjes (1 en 4 jaar)

Door de jaren heen ben ik van kapsalon-eigenaresse echt gegroeid naar ondernemer. Ik hou ervan om steeds bezig te zijn met het ontwikkelen en verbeteren van mijn salon.

In de toekomst wil ik graag nog groeien met en in mijn bedrijf. Maar ik hoop ook te kunnen werken aan het ondernemersklimaat in Den Dungen.


Ondernemen doe je niet alleen, om succesvol te zijn werk je samen

Graag geef ik het stokje door aan collega-ondernemers: Leo & Elly Sleutjes van Bloemisterij Leo Sleutjes.

75 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page