top of page

In Gestel blijf je plakken

Na alle positieve geluiden over de verbeterde decemberactie van vorig jaar is besloten hier een vervolg aan te geven:


HEEL GESTEL PLAKT - De actie zal zijn v.a. 15 november tot 31 december 2021.Bij elke 5 euro aan boodschappen krijgt de consument 1 zegel, met 10 zegels is een spaarkaart vol en is er kans op mooie prijzen! (er komen ook weer kant en klare volle kaarten voor aankopen van 50 euro, op de kaart zal het duidelijker worden dat het een volle kaart betreft...... )


Elke deelnemende ondernemer stelt kadobonnen beschikbaar of een pakket t.w.v. 75 euro. (de waarde per kadobon bepaal jezelf)


Voor leden van de ondernemersvereniging is deelname verder kosteloos, niet leden betalen 40 euro, dit als bijdrage voor de drukkosten. Wil je meer info over de ondernemersvereniging, neem dan vrijblijvend contact op met secretariaat@ovsmg.nl.


Er is nu ook weer een aanbieding vanuit de ondernemersvereniging. Je krijgt een korting van 50% op je lidmaatschap van het eerste jaar. Voor 62,50 euro doe je mee aan deze actie (dus voor slechts 22,50 euro meer). Hiervoor krijg je ook een vermelding op de site www.koopingestel.nl.

Hier kun je het hele jaar door inhaken op acties, en je eigen acties kenbaar maken.

Leden van de OVSMG worden na aanleveren van hun gegevens automatisch meegenomen op deze site en de social media kanalen.


Op www.koopingestel.nl en via social media willen we meer aandacht vragen voor onze lokale ondernemers in Sint-Michielsgestel, Den Dungen en Gemonde. Mocht je leuke aanbiedingen hebben voor bijvoorbeeld Sint of Kerst, deel deze dan met ons, zodat we deze mee kunnen nemen in de media, een mail naar secretariaat@ovsmg.nl is voldoende!


Wil je ook (weer) deelnemen aan deze actie, geef je op door een email te sturen naar: jensmannenzaken@hetnet.nl , heb je vragen over de actie, graag ook een email naar hetzelfde adres.


Met vriendelijke groet,


Richard Kapteijns, JENS mannenzaken

Dafne Habraken, het Kaashapje

Claudia Pennings, Kapsalon XL

Willeke den Ouden, No Limit Fashion

Arjanne Neutkens, de Wereldwinkel

Jaqueline Kapteijns, Primera

Ralf Immens, kwartiermaker

86 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page